Тийнсензацията Дара е един от участниците в новия сезон на "Като две капки вода" И не случайно е сочена за победител, тъй като всяка нейно представяне предизвиква огромно възхищение сред жури и зрители. Вече два пъти печели печели седмичната класация, а високият зрителски вот доказва, че е любимка на всички. Наш репоретр се свърза с Дара, за да разбере повече неща от задкулисието на любимото шоу на цяла България. 
 

- Дара, лесно ли се нави да участваш в "Като две капки вода"? Следеше ли предишните сезони и имаш ли си фаворит?
- Да, от доста време следя „Като две капки вода“ и винаги ми е било много забавно да гледам как участниците влизат в кожата на съвсем различни артисти. Беше ми интересно и как се пее с маска, оказа се, че не е чак толкова трудно и се свиква с всяко следващо предаване. Освен това целият екип ни помага, уникални професионалисти са. Гримьорите, фризьорите и стилистите буквално правят магии и понякога самата аз се плаша от собственото си преобразяване.

Цялата изповед на Дара може да прочетете на show.blitz.bg, където певицата разголва душата си и говори за задкулисието на "Като две капки вода".