Председателят на парламентарната комисия по Енергетика Делян Добрев бе потърсен за коментар от БЛИЦ по повод атаките срещу него от депутатката от БСП Елена Йончева. Ето как Добрев отговори на въпросите на Ивайло Крачунов.
- Г-н Добрев, смятате ли, че атаката на Елена Йончева има по-далечна цел - да удари ГЕРБ и лидерите на партията Бойко Борисов и Цветан Цветанов?
- Определено го смятам! Елена Йончева бие по мен, за да може да удари по премиера Бойко Борисов, партия ГЕРБ и в по-далечен план да се опита да дискредитира стабилността на българското правителство.

С документи опровергах нейните лъжи спрямо мен, но очаквам тя да продължи с глупостите си не само по мой адрес, но и по адрес на ръководството на ГЕРБ.

- Разкрихте, че Елена Йончева е живяла в имение на Цветан Василев. Означава ли това, че атаката й е кординирана и през нейната уста говори банкерът беглец?
- Вече нищо не може да ме учуди. Ще й задам няколко въпроса чрез вашата медия. Тя трябва да отговори дали говори през устатата на Цветан Василев.

А също така дължи публичен отговор на въпросите: Живяла ли е в имение на Цветан Василев и дали атаката й срещу мен е координирана с него? 

- Очаквате ли Йончева да продължи да сипе обвинения срещу Вас?
- Да, нейните глупости по мой адрес продължават вече 6 месеца. Изговори по мой адрес невероятни лъжи.

Аз ще се опитам да й помогна в атаката й срещу мен, като й кажа, че в гимназията счупих стъкло без да искам. Може да използва този факт в абсурната й атака по мой адрес.

- Кога смятате, че ще прехвърли атаката и към вашите колеги?
- Когато приключи с глупостите, които говори по отношение на мен. Тъй като вече няма какво да извади спрямо моята личност, очаквам да започне да атакува и премиера Борисов и кабинета.

Опитите й да ни дискредитира са обречени на неуспех!

Интервю на Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!