Десислава Димитрова e на 28 години. Родена е в Търговище, но в момента живее в София. Работи като модел и се е снимала в различни фотосесии и музикални клипове. Мечтае за развитие, за успехи и щастливо семейство след време. Скандалната красавица участва в конкурса „Мис Плеймейт” и според мнозина ще е новата победителка. Ето какво разказва пред „ШОУ” обаче тя – информацията за миналото й се оказва доста изненадваща.
- Здравей, Деси. Ще ми разкажеш ли нещо за себе си?
- Обикновено момиче съм. Това може да учудва или да разочарова, но в крайна сметка е интригуващо. Зад мен има сериозен бизнес в областта на животновъдството. А пред мен има само бъдеще. 


- Как реши да се занимаваш с конкурси?
- Случи се впоследствие. Преместих се в София и тогава нещата се наредиха. Започнаха предложения, фотосесии – първоначално без хонорар, след това със заплащане. След това участвах в клипове, единият от които в Гърция с гръцки изпълнител. Следващият пък е с български рапъри. Участвала съм и в клипа на гръцката супер звезда Тус.

- След това реши да се запишеш за конкурса „Мис Плеймейт”?
- Да, след това реших. Мисля, че имам данните за този конкурс. Имам много какво да покажа. При мен етапите бяха следните: видях, че има кастинг и си пуснах снимки. Извикаха ме на първия тур, който преминах повече от успешно. На втория имаше вече и момичета от цялата страна. Журито отся тези, които да продължат до финала. Избраха 12 момичета и аз се оказах една от тях.

- Трябва ли да бъдеш топлес за тези кастинги?
- По принцип първият кастинг си беше по обикновени секси дрешки. Вторият по бански. Никъде не те задължават да се снимаш гола. След това, разбира се, трябва да го направиш за списанието.Снимах се за еротичен календар и за еротичната корица на списанието заедно с останалите момичета. 


- Какво мислиш за предишните носителки на короната: Златките, Николета Лозанова?
- Възхищавам им се. Освен титлата са и постигнали нещо в живота. Искам да постигна това, което и те са постигнали. Мисля, че конкурсът ти дава огромен тласък напред.

- Добре, а с какво си по-различна от тях?
- С всичко. Ние не сме еднакви, няма как да бъдем. Всяка една е невероятна и неповторима.

- И докъде би стигнала в името на скандала?
- Като цяло не съм скандална личност и не бих желала да бъда замесвана в измислени скандали. Затова и не бих стигнала далеч, това е много относително. Разбира се, всяко нещо си има цена. 

- Какво би направила в името на парите тогава?
- Хм… в името на парите. Всички хора обичат парите.

Бих направила много неща 

стига да не правя недостойни компромиси, за да ги получа. На този етап мисля, че успявам достойно да ги изкарам. 

- Имаш ли силикон?
- Разбира се! (смее се). Реших да го сложа преди доста време. Може би преди 4-5 години вече. Естетически не се чувствах добре и затова го сложих. Семейството ми ме подкрепяше напълно за това решение и бях много щастлива.

- Кой го плати?
- (смее се). Не е ваша работа (шегувам се). Няма намесен мъж обаче.

- Промени ли се и как по-точно мнението на мъжете, след като сложи силикона?
- Позитивно. По времето, когато си направих тази операция, имах сериозен приятел. Той ме подкрепи и след време така се случиха нещата, че се разделихме. Не е било заради конкурса, ако това ще ме попиташ. Случи се много преди това.

След силикона мъжете са много по-настъпателни към мен

но в момента нямам сериозен приятел.

- Кое е най-скандалното нещо, което си правила в името на любовта?
- Казах на една приятелка, че няма да правя секс 25 дни заради един мъж. Вероятно обаче или ме е предала, или е казала на всички, или пък много ми е проличало, но получих хиляди предложения. Продължавам да се чудя защо мъжете ми предлагат да ходим заедно в Дубай или Париж. На мен може да ми се ходи на някой див плаж през лятото. Не мястото е важно, а човекът.- Кое тогава е най-нестандартното място, на което си правила секс?

- В един асансьор. После видях, че има камера.

Спретнах им порно филм на охранителите, и то безплатен

След два месеца разбрах, че в този асансьор камерата не работи. Няма да ви кажа къде е, защото още го използвам. Даже са ме изнудвали заради този запис (смее се). 

- А кое е най-неприличното предложение от мъж?
- Предлагали са ми всичко, изобщо всичко. Мисля, че е нормално. Предложения всякакви… друго е важно - как се предлагат, а не какви са. 

- Приемала ли си някое от тези предложения?
- (смее се). Малко са успявали да ми ги предложат по начин, по който може да ме впечатли. 

- Добре де, а как се издържаш. Младо момиче идва в София, без да познава никого…

- До този момент от животновъдството, с което се занимавах. Смятам обаче вече да прекратя този бизнес. Ще се занимавам с клипове и фотосесии. До този момент беше все с европроекти и европрограми. Всички знаем, че това е най-доходоносно.

- Някой мъж бил ли е известен от хилядите предложения?
- Да, предлагали са ми футболисти и бизнесмени.
 
- С кой известен мъж би искала да спиш?
- Има такива мъже, не е един. Но няма да спя с него. Ще правим други неща цяла нощ. Ако не се умори и сутринта. Ако успее да издържи така ден, два и тогава вече ще спим. 

- Каква е наградата от конкурса и вярваш ли, че ще спечелиш?
- Разбира се, че вярвам. Не съм наясно с наградата. Знам, че ще има кола, някаква корекция естетическа. Но за мен това не е главно. Искам да успея да се реализирам. Конкурсът ми дава голям тласък напред, а аз смятам, че имам какво да предложа. И като модел, и като типаж.

Давала по 4 бона за пазар 

„Най-скъпото нещо, което притежавам, са хората, които обичам. След това са недвижимите вещи: коли, апартаменти. Колкото до вещите, не съм се замисляла колко пари давам. Давам луди пари за дрехи, това ми е слабост. Пазарувам основно в чужбина и не си правя сметка за такива покупки. Обикновено давам 2, 3, 4 хиляди евро за дрехи”. 
 

Конкурентки блокирали facebook профила й

„Тези дни профилът ми в социалната мрежа беше блокиран. Мисля, че са зложелатели. Знам, че са жени. Дори се замислям, дали не са някои от конкурентките ми в конкурса. Познавам някои от тях, но не мога да обвиня никой конкретно. Занимавах се много дълго с оправянето на профила. Пращах лични данни, писма, всякакви подобни неща. Дано всичко се оправи, защото имам много лична информация там и не искам да бъде изтрита.”


Интервю на Костадин КОСТОВ

ОЩЕ ГОРЕЩИ СВЕТСКИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ"!