Известната кулинарка от шоуто "Мастър шеф" Мариела Нордел втрещи приятелите си в социалната мрежа, че се е заразила с тиф. Тя публикува и снимка на крака си, а гледката определено е стряскаща. Наш репортер реши да се свърже с устатата готвачка и да научи какво точно се е случило. Оказа се доста неприятна случка, която Нордел винаги ще помни. Покрай тази история успяхме да разберем и други пикантерии около личния й живот. 

- Мариела, сподели снимка и статус, че си се заразила с тиф...?

- Да, беше много шокиращо! Да живееш в сърцето на Западната цивилизация – в Холандия, в най-елитния квартал – Схефенинген, където са всички резиденции и посолства и да се заразиш с болест от първата световна… Котката ми избяга преди 4 седмици. Той е руска ангорка – подарък ни е от архитекта на Путин – строителят, който проектира олимпийското селище в Сочи и е другарче на детето ми от 11 години. Винаги сме го държали у дома, но от време на време животното лудва и тогава скочи през терасата ми, и просто изчезна. Търсихме го 4 дни, детето разлепи обяви навсякъде и голяма беше радостта ни, когато една госпожа ни се обади, че го намерила под колата си и сега котаракът бил у тях. Пак да поясня – не живеем в някой селски район или гето, а в най-ексклузивния квартал на Хага, точно срещу плажа.

Цялото пикантно интервю може да прочетете тук, а Мариела за пореден път се отприщи и сподели шокиращи тайни от дълбоко пазения си личен живот.