Младата надежда на Пайнер Милица притежава топъл, лиричен сопран с характерен тембър, с голям диапазон. Тя дебютира в професионалната музика през 2005 година. „Мистър Фентъзи” е дебютната й песен, която се откроява и с чудесна телевизионна реализация. Понастоящем Милица приключва висшето си образование в Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив и работи усилено по новите си проекти, за да се завърне ударно на музикалната сцена след около година мълчание. Сега тя се ориентира модерните денс парчета с етно мотиви, които са й любими, и смята, че ще допаднат най-много на публиката й.
- Здравей Милица, какво ново около теб – разбрах, че сменяш имиджа, визията, та дори и музикалния стил – защо и какво искаш да постигнеш с тази промяна?

- Здравейте! Много нови неща около мен, като започнем от мен самата, не само като визия, но и излъчване, което веднага се отразява и в продукцията, която правя. Защо реших така, мисля че е време на сцената да се появи едно пораснало момиче и заявяващо своето място там. Дълго време аз трупах опит, правех грешки, от които се учех и сега мисля че съм готова да приема предизвикателството на голямата сцена. Тази промяна дойде от самосебе си и в никакъв случай не е търсена умишлено, имам високи цели, пък и мисля, че ще бъде интересно на всички да видят нещо по-различно.

- Да не би така лесно да сменяш и гаджетата около теб?


- Тази промяна не беше никък лесна за мен, костваше ми много време, а и дълго време бях без гадже, което ме направи още по-силна и амбициозна. Не съм от момичетата, който често сменят гаджетата си, моногамна съм.

- Чух, че имаш много ухажори, но все още не си обвързана сериозно – защо?

- Всяка самоуважаваща и обичаща се жена винаги има ухажори около себе си, по простата причина, че мъжете харесват жени, които знаят какво искат, въпроса е в това да им покажеш къде е границата. На всяка една връзка,която съм имала, съм гледала сериозно и сега не гледам по по-различен начин. Имам връзка в момента и много държа на човека до мен.

- Това означава ли, че предпочиташ неангажиращите връзки или още не си намерила правилния човек?

- Не, в никаъв случай. Това не е за мен.

- А къде и как търсиш най-вече?

- Той сам ме намери.

- Изпалзваш ли сайтове за запознанства за интимни срещи и с кого?

- Не, не посещавам тези сайтове.

- Разбрах, че си имала достатъчно гаджета, кой от тях досега ти е бил най-много на сърцето?

- Всяка връзка, която съм изживяла ми е била на сърце, от моя страна винаги е имало чувства, всяка връзка е била много различна и не ги сравнявам.

- Случвало ли ти се е някой от тези момчета или мъже, да ти е разбивал сърцето?

- О, да. Аз страшно много се отдавам в една връзка и винаги съм била наранявана, мъжете са страхливци и понякога незнаят какво искат,въпреки че това е типично женска черта.

- А ти на кого си го разбивала или си добро момиче?

- Ами незнам, за някой съм добра, за други може би не, но да разбивам сърца... мисля, че не съм давала поводи за това.

- От тях има ли известни имена които можеш да споменеш?

- Не, нямам!

- Ти като сексуална жена ли се определяш и защо?

- Ами нека оставим този въпрос на мъжете. Аз се харесвам такава, каквато съм. Старая се да бъда винаги себе си и да влагам страст във всяко нещо, което правя.

- Предлагали ли са ти пари срещу секс с теб?

- Да, предлагали са ми, има мъже, за които това си е практика, но в края на краищата, не могат да си купят всичко и всеки.

- На коя от колежките ти поп фолк-певици се възхищаваш най-много и искаш да имаш нейната слава и възможности, а защо не и да й подражаваш в началото?

- Да се възхищавам - да, но да подражавам – никога ! Всяка една от нас е индивидуална и не прави чест на някой да копира когото и да било, защото резултата ще бъде по-скоро отрицателен, отколкото да има желания ефект. Не искам славата на нито една, а искам сама да постигна нещо с моите възможности.

- Опиши най-смешния секс който си правила и с кого?

- Не си падам по смешния секс... хихи.

- А най-нестандартния и с кого?

- За мен няма стандарти... всеки един път е нестандартен.

- Получаваш ли неприлични предложения по време на твоята работа и какви?

- Всички закачки и провокации са в кръга на купона и емоцията, когато хората се отпуснат им идват какви ли не идеи в главата...

- Какво мислиш за еднополовата любов между жени? Ти би ли правила подобна с някоя твоя приятелка, колежка или позната?

- За мен еднополовата любов между жени е чисто задоволяване на мъжките фантазии, на този етап не изпитвам подобно желание.

- А групов секс?

- За сега - не!

- Коя е най-смелата еротична мечта на Милица?

- Не мога да преценя коя е най-смелата.... Въображението ми е доста богато!

- Кога за последно прави секс?

- Съвсем скоро...

Едно интервю на Светлана Терзиева - Сесил