Милко Калайджиев е сред най-големите имена от българския попфолк. Откривател е и на топимената в бранша, сред които Галена, Преслава и Джена. В репертоара си има песни, които вече 20 години продължават да радват и да се търсят и от най-младите. Зашеметяващата му кариера е за завиждане, а с участието си в "Като две капки вода" спечели още по-голяма фенска аудитория, тъй като се показа като истински хуморист. Наш репортер разговаря с него за отминалия сезон на риалити формата, за семейството му, за жените, за отминалите времена във фолка и т.н. Четете едно от най-емоционалните интервюта на "Мустака на Републиката". 

- Милко, доволен ли си от третото място в "Като две капки вода" и въобще от цялостното си участие във формата?

- Трудно приех предложението да се включа. Бях в Америка и непрекъснато ми звънеше някакъв номер, но аз не вдигах. След което Дони и Влади Априлов ми писаха, че ме търсят по повод "Като две капки вода" и желанието да се включа в следващия сезон. Първият ми въпрос беше дали трябва да бръсна мустака (смее се).

Четете на show.blitz.bg цялата изповед на Милко, където говори за преписаните му връзки с колежки, за откритите от него топимена, за жената до себе си и близнаците, за "Като две капки вода" и неговата къща за гости и язовир.