Пловдивската претендентка за титлата “Мис Плеймейт” 2019 Габриела Христова в откровено, лично и емоционално интервю. Поглед зад кулисите на конкурса за сексапил: за конкуренцията и трудностите по пътя към короната. За какво съжалява, за какво мечтае и какво още иска да постигне красавицата.

– Здравей, Габи. Знаем те като пловдивчанката, която участваше тази година в конкурса „Miss Playmate“. Ще ни кажеш ли какво беше преживяването ти от конкурса и как се чувстваш след него? 

– Честно да ви кажа, това беше преживяването на живота ми. В началото на тази година се зарекох, че ще излизам извън зоната си на комфорт във всеки удобен момент и ще се замесвам в неадекватни ситуации. Изпитвах нужда да грабя емоции и новости, да преодолявам страхове и дискомфорт. След деветгодишния си брак чувствах, че трябва да “наваксам”, така да се каже, и да запечатам в младостта си забавни, скандални и леко неприлични спомени.

Четете на show.blitz.bg цялата шокираща изповед на скандалната плеймейтка, която говори напълно открито, без да си държи езика зад зъбите.