Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова и Мартин Макариев са готови с новия си филм "Диви и щастливи". Актьорите обикалят вече страната за срещи и предпремиери със своите почитатели из цяла България,  а от днес в продажба са вече и билетите за предпремиерите във всички градове. На 27 ноември е предпремиерата и в София, а след това ще го представят два пъти в Лондон, на 5 декември в Македония, а на 11 януари във Виена, Австрия. Всички отзиви са, че именно този филм ще преобърне представите за българско кино. "Диви и щастливи" е д най-голям бюджет от всички български продукции досега, а сцените са досуш като холивудските. Участие вземат най-добрите актьори. 

Наш репортер разговаря с Яна Маринова за всичко интересно от задкулисието на снимачния процес. Лъчезарната актриса открехна вратата и сподели доста пикантни истории по време на снимките, някои от които са супер опасни и стряскащи. Случайно или не, но във всички по-комични ситуации попада името на Луиза Григорова, а от разговора по-долу ще научите защо. 
 
- Остават броени дни до официалната премиерата на "Диви и щастливи". Расте ли напрежението в теб?

- Във всички кина вече се продават билети за предпремиерните прожекции на "Диви и щастливи". Много хора във Велико Търново, Горна Оряховица и Шумен вече гледаха филма и имаме страхотни отзиви. Илизат от залите засмени и говорят с лафове от филма. (смее се) Масово тийнейджърите го харесват, което за нас беше голяма изненада. Обичаме си феновете и усещаме и се радвам, че успяхме да ги зарадваме с този проект. Чувството когато обичаш и се чувстваш обичан е вълшевно. Благодарение на община Варна започнахме този филм, а го довършихме с помощта на Русе, Велико Търново и най-вече столична община. 

Вижте на show.blitz.bg какво сподели чаровната Яна Маринова и какви инциденти са станали по време на снимки с Луиза Григорова.