Нагнетяваните от месеци септемврийски „протести“ против прокуратурата и номинацията на Иван Гешев за главен прокурор, се оказаха пълно фиаско. 

На провеждащата се и в момента съвместна сбирка на психодесните и платените пионки на Цветан Василев пред Съдебната палата, се появиха дежурните муцуни – хулиганът Георги Георгиев от БОЕЦ, близкият до Иванчева Петър Кърджилов, също сдобил се с обвинение за хулиганство, както и следователят Бойко Атанасов и скандалният съдия Методи Лалов.

И докато последните все още са магистрати и присъствието им на политизиран протест влиза в директно противоречие със Закона за съдебната власт, Георгиев и Кърджилов нямат никакви задръжки и директно призовават за насилие. 

На протеста цъфна и самата Иванчева, която въпреки че се намира под домашен арест, очевидно не се притеснява да се разхожда свободно из София. 

Дежурните вечни „протестъри“ Йоло Денев и Николай Колев – Босия също присъстваха, а „журналистът“ от „Биволъ“ Димитър Стоянов допълва картинката. 

Тезите им обаче звучат повече от смехотворно.

Срещу искането им да бъде оттеглена кандидатурата на Гешев, стоят реалните и видими действия на прокуратурата против престъпността.

Подкрепата на цялата прокурорска общност за Иван Гешев, както и тази на службите и МВР, пък са пряко доказателство за професионализма му. 

Очевиден е обаче страхът на олигархията и задкулисието от силна прокуратура, която не успяха да овладеят, затова със сигурност провокациите им ще продължат. 
 

Хулиганът Георгиев държи реч и готви провокации за „собствения си протест“
 

„Хилядите“ протестиращи се оказаха шепа хора.
 

Костовистът Велислав Величков, видимо почернял от ваканцуването си, полага безуспешни усилия да събере превърженици
 

Петър Кърджилов, обвинен за хулиганство, не е доволен от прокуратурата
 

На „протеста“ цъфна и Десислава Иванчева, осъдена на първа инстанция на 20 години за корупция
 

Йоло Денев, определян като „националист по убеждение и куку по призвание“, се присламчи към хората на Василев и Прокопиев
 

Представителят на рекетьорския сайт „Биволъ“, замесен в аферата с ТАД Груп, също не е доволен от действията на Гешев, довели до разкриването на виновниците за теча на данни от НАП

Николай Колев – Босия не успя този път да хвърли дежурните си домати по храма на Темида