Два дни остават до крайния срок – 5 февруари 2009 г. за изпращане на снимки за конкурса „Най-сладката целувка”. Получените до момента фотографии показват, че по-активни участници са дамите – те са автори на 80% от снимките за конкурса, довериха организаторите.
Конкурсът “Най-сладка целувка” се прави за четвърта поредна година. В него могат да участват както професионални, така и любителски снимки, без възрастови ограничения за техните автори. Победителите ще бъдат наградени на Деня на влюбените – 14 февруари, а с фотографиите, участвали в конкурса, ще бъде подредена изложба на главната улица в Пловдив.
Снимките (с размери 20х30 см) трябва да бъдат изпратени в срок до 5 февруари 2009 г. на адреса на огранизаторите - “Обединена рекламна агенция”: гр. Пловдив 4000, бул. “Шести септември” №144 А, ет.3, офис 3. Сред наградите, осигурени до момента, са професионален фотоапарат, 4 романтични уикенда в страната, вино от винарска изба „Реджина естейт”, както и специални награди за най-нежна, най-оригинална и най-неочаквана целувка. Награждаването на победителите на Деня на влюбените ще бъде съпроводено от шумен купон в пловдивския клуб “Ескалибур” с участието на група P. I. F.
Снимките ще се публикуват веднага по реда на пристигането им в https://www.plovdivlive.com, както и в https://www.reklamabg.info. Фотографиите, които не са на хартиен носител, могат да участват единствено в онлайн-изданието на конкурса. Авторите задължително трябва да посочват своя адрес, телефон, трите си имена и електронна поща.
На 10 февруари започва онлайн-гласуването.В него читателите на сайта www.plovdivonline.com ще имат крайната дума. Снимките онлайн може да видите още на www.reklamabg.info; https://dotbulgaria.com//view_album.php?id=1091 и избрано в www.plovdivmedia.com.
Празникът наближава – така че, целувайте се! Или поне дебнете с фотоапарат кой го прави!
/БЛИЦ