СГС издирва Янко Димчев- Джузо, който на времето е бил охранител на покойния бизнесмен Косьо Самоковеца. Той е обвинен за ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици през 2004 година. Джузо е задържан с най-разнообразен вид наркотици на стойност 12 370 лева, като той е бил водачът на група от трима души, предаде репортер на Агенция БЛИЦ.
На днешното заседание подсъдимият не се яви за втори пореден път, което принуди съда да сметне, че той се укрива трайно и Темида измени мярката му за неотклонение от 500 лева на задържане под стража. Следващата дата, за която беше насрочено заседанието, е 14 май, докогато съдебният състав се надява Янко Димчев да бъде задържан.
Джузо нашумя с още две издънки. На 26 август 2005 той задържа двама заложници в апартамент в ж.к. "Стрелбище" с намерение да разбере кой е убил Жоро Илиев и Косьо Самоковеца. Димчев се забърка и в друг наркоскандал, като в кола е спипан с голямо количество наркотици. През 2004 година Бургаският окръжен съд го осъжда на 10 години ефективна присъда.
Преди години Джузо бе нападнат в компанията на 16-годишно момиче и му бе отрязано едното ухо. Той е замесен и в още един наркоскандал, след като криминалисти откриват в негово заведение голямо количество наркотични вещества. Милан Николов, БЛИЦ