Още преди “Сървайвър-3” да се появи в ефир, изтече информация кой ще е победител в състезанието на оцеляване. Според отлично информиран източник 250-те хиляди лева ще грабне 24-годишен мъж на име Спас, който ще издуха вип-конкуренцията в лицето на вратаря Здравко Здравков, манекена Али Алиев и пр., съобщиха източници на БЛИЦ.
Това са тримата фаворити за спечелването на “Сървайвър”, гласи вътрешна информация. Освен тях, в битката за четвърт милион активно се е намесил и бащата на близначките от миналия сезон - Николай Мартинов, когото “ШОУ” отново разконспирира първи за бъдещ “островитянин” още преди месеци.
Името на 24-годишния Спас изскочи тези дни и на официалния сайт на шоуто, където се обсъжда кой е бъдещият победител в “Сървайвър”.
И въпреки, че продуцентите се опитаха да запазят в тайна имената на участниците, то почти половината от тях вече са ясни. Освен четиримата мъже, които споменахме, в Панама за пари и престиж са се борили моделката, актриса и тв-водеща Яна Маринова, миналогодишната победителка в конкурса за най-секси дупе Кристина Димитрова и волейболистката Марина Антонова, научи “ШОУ” от хора от кухнята на “Сървайвър”.
Ето и ексклузивни подробности за известните и неизвестните участници в третия сезон на шоуто, който започва след седмица:


 Име: Али Алиев
Възраст: 28
Град: Бургас
Образование: висше
Професия: собственик на солариум и автомивка
Изявява се като модел. Обича риболов и фитнес. Мистър „Менхънт”. Любим филм: „Жега”. Приема Survivor като приключенска игра, в която ще се забавлява. Има високо самочувствие и няма страх от авторитети.
Девизът му в играта е “Победи, за да ОЦЕЛЕЕШ”! Смята да се представи като “истински мъж” и да прави интриги.

Име: Здравко Здравков
Възраст: 37
Град: София
Образование: средно
Професия: футболист
Два пъти шампион на България с отборите на Левски и Славия. Бивш национален вратар. Любим филм: „Усещане за жена”.

Име: Николай Мартинов
Възраст: 40
Град: София
Образование: висше
Професия: инструктор по екстремни спортове
Обича моторни и подводни спортове. Любим филм: „Пеперудата”. Изключително мотивиран за участие в Survivor. Твърди, че участва, за да защити честта на фамилията си.

Име: Яна Маринова
Възраст: 29
Град: София
Образование: висше
Професия: артист
Занимава се с кикбокс, тае бо и езда, участвала е в дамски рали шампионат. Любим филм: „300”. Усмихната, енергична, спортен тип – завършила е спортно училище. Мъжко момиче, бивша атлетка, а сега се занимава активно с фитнес. Много е открита - казва всичко, което мисли. Не обича интригите и според нея ще успее да направи група с мъжете, които ще й симпатизират, защото знае как да печели мъжкото внимание.

Име: Марина Антонова
Възраст: 19
Град: Плевен
Образование: средно
Професия: волейболистка, разпределителка и капитанка на плевенския “Спартак 96”.
Носител е на титлата „най-красивата волейболистка”, която се присъжда всяка година. Любим филм: „Индиана Джоунс и храмът на обречените”. Иска да участва в Survivor, защото твърди, че семейството й няма вяра в нея и не очаква да се справи. Ако спечели наградата, ще обиколи свет

Име: Кристина Димитрова
Възраст: 18
Град: София
Образование: средно
Професия: ученичка
Тренира плуване, занимава се с фотография и моделство. Любим филм: „Оркестър без име”. Участвала е във филмите „Изток-запад”, „Хитмен”, Hero Wanted”. Носителка на златен медал по плуване. Има общо 78 медала от състезанията по плуване.

Име: ?
Възраст: 27
Град: София
Образование: средно
Професия: очен оптик
Собственик на оптически магазин в гр. София. Тренира културизъм и фитнес. Печели 4-то място на републиканското първенство по класически културизъм. Има дъщеря на 1.7 г. – Дария. Любим филм: „Невъзможно твой”. Твърди, че има всичко, за което е мечтал – добра професия, собствен бизнес, добра бъдеща съпруга, любимо дете. Но чрез участието си в Survivor се опитва да счупи ежедневието си, в което “сам се е вкарал”.

Име: ?
Възраст: 38
Град: Варна
Образование: средно
Професия: сервитьор
Занимава се с фитнес, работи и като манекен и модел. От три години работи и живее на остров Родос. Работил е като готвач на кораби в продължение на 13 години. Любим филм: „Кръстникът”. Женен за една от победителките в конкурса „Мисис България”. Има две деца – Виктор на 11 г. и Мартин на 8 г. Плувал е сред акули край бреговете на Бразилия.

Име: ?
Възраст: 23
Град: Пловдив
Образование: средно
Професия: кадрови войник
Била е на мисия в Косово към силите за сигурност KFOR. Любим филм: Зеленият път”. Участва в Survivor, за да докаже, че е и жените в армията могат да се справят с трудности.

Име: ?
Възраст: 27
Град: Стара Загора
Образование: висше
Професия: кинезетерапевт
Била е фитнес инструктор, както и управител на SPA-център. Любим филм: “Зеленият път”. Атрактивна, силна, иска да участва в Survivor, за да спечели – като компенсация за това, че е прекратила с активния спорт. Склонна към флиртове, харесвана жена.

Име: ?
Възраст: 29
Град: София
Образование: висше
Професия: режисьор
Преподава актьорско майсторство в различни актьорски школи. Дава уроци по бойни изкуства – Вин Чун и Кунг Фу. Хоби – slack-Line – ходене по въже. Специализирал е филмова режисура в Ню Йорк. Любим филм: „Списъкът на Шиндлер”. Физически подготвен, смята се и за психически подготвен за Survivor. Твърди, че е доста по-умен и хитър от останалите участници.

Име: ?
Възраст: 45
Град: Плевен
Образование: висше
Професия: инженер
Живял e в Испания с фалшива самоличност. Работил e в кланица за крави. Обича плуване и крос. Любим филм: „Тарзан”. Определя се като железен физически, шоумен, твърди, че има данни за космонавт. Тренирал джудо, бокс, гребане, културизъм.

Име: ?
Възраст: 40
Град: София
Образование: висше
Професия: служител по сигурността в специално звено.
Охранява частни имоти и физически лица. Има собствен бизнес с хранителни добавки. Занимава се с фитнес, диетология и бойни изкуства. Любим филм: „Жега”. Три пъти е кандидатствал за Survivor, но пробива едва в този сезон. На моменти е неуравновесен, нетърпелив, трудно сдържа емоциите си. Обича да говори нецензурно, цветисто, определя се като душата на компанията, защото непрекъснато разказва доста поукрасени истории.

Име: ?
Възраст: 28
Град: София
Образование: средно
Професия: готвач
Изкарвал е прехраната си като ловец, железар и войник. Хобита са му поезията, историята и психологията. Изучва будизъм. Живял е в бежански лагер в Китай в продължение на година и половина. В продължение на две години е бил ловец на вълци в Монголия. Прекарва една година във Френския легион. Любим филм: „Смело сърце”.

Име: ?
Възраст: 46
Град: София
Образование: средно специално
Професия: служител в частна фирма
Обича риболова и разходките в планината. Мечтае да си купи къща в Нова Зеландия. Любим филм: „Топло”. Тя е мъжкараната в семейството и признава, че мъжът й е под чехъл. Като дете е била луда глава, а сега иска да играе тази роля и в Survivor. Иска да докаже, че и жените на нейните години имат какво да покажат.

Име: Спас (?)
Възраст: 24
Град: София
Образование: средно специално
Професия: управител на ресторант
Занимава се с джудо, самбо и кикбокс. Бил е четири пъти шампион на България по джудо и самбо. Любим филм: „Гепи”. Определя се като много издръжлив – смята, че на всяко изпитание ще издържи три пъти повече от другите.

Име: ?
Възраст: 29
Град: София
Образование: средно специално
Професия: мото състезател
Занимава се с шиене на костюми, рисуване и всичко свързано с мотори. Била е танцьорка и дизайнер на дрехи. Живяла е пет години във Франция, Белгия и Австрия. Любим филм: „Гладиатор”.

Име: ?
Възраст: 52
Град: Пловдив
Образование: средно
Професия: инструктор по бокс
Бил е директор на застрахователна компания. Биваш президент на боксов клуб „Локомотив Пловдив”. Бивш шампион по бокс. Любим филм: „Битка по пътя”. Хвали се с победите си на ринга и факта, че е пребил 500 души. В момента пише роман за борческите групировки в България със заглавие “Добър–лош”. В момента се прехранва със строителство. Амбициозен е и твърди, че ще направи всичко, за да спечели наградата.

Име: ?
Възраст: 31
Град: София
Образование: висше
Професия: управител на спортен клуб
Управлява спортен клуб, изготвя хранителни режими и тренировъчни програми на клиенти. Работила е в модерен балет „Феникс”. Посещава каскадьорски курсове. Била е първа резерва във второто издание на Survivor. Любим филм: „Рамбо”. Спечелила e 2-ро място на едно от републиканските първенства по класически културизъм. Респектира останалите с физиката си. Изключително дисциплинирана и изпълнителна.

Име: ?
Възраст: 23
Град: София
Образование: средно
Професия: програмист
Съдружник в софтуерна фирма, в която работи като мениджър и дизайнер. Работила e като спасител и фотограф. Тренира бадминтон. Любим филм: „Предай нататък”. Явявала се е на кастингите и за предишните сезони на Survivor и е пределно мотивирана да успее.

Име: ?
Възраст: 21
Град: Варна
Образование: средно
Професия: студент
В момента е студентка във ВИНС – Варна, специалност – счетоводство и контрол. Работила е като управител и барман във фамилен бизнес. Обича да пее и танцува. Тренирала е художествена гимнастика в продължение на седем години. Любим филм: „Истината”. Израснала е в семейство на капитан и детска учителка. Най-много се дразни от “малки префърцунени лигли”.

Име: ?
Възраст: 34
Град: Бургас
Образование: висше
Професия: психолог, фитнес-инструктор
Магистър по маркетинг и мениджмънт. Работи като психолог и персонален фитнес-инструктор едновременно. Мотивацията й да участва в Survivor е да си подари приключение, което заслужава.

/Светлана Славкова, Аделина Веселинова, БЛИЦ