Един от кандидатите за втория сезон на предаването "Ясновидци" по bTV се явил на кастинг с шокиращата новина, че е получил съвсем ясно видение за смъртта на Ахмед Емин. Версиите около загадъчната кончина на дясната ръка на Ахмед Доган от няколко дни владеят общественото и медийно пространство.
Ето какво разказва кандидат-ясновидецът за видението два дни след трагичния инцидент: "Ахмед Емин е убит от полицай, след случайна свада!". Следва и описание на убиеца: "с неголям чин – пазач или охрана, сприхав характер, роден на 15-о число, около 33-годишен, със синьо-зелени очи и шапка".

Дали това е вярно, никой не e в състояние да каже, тъй като кандидатите за участие в шоуто все още не са преминали през тестовете на екипа, с които да докажат, че наистина имат свръхестествени способности.

До края на самия кастинг на 24 октомври остава съвсем малко време. Едва след това ще бъдат проведени и първите изпитания на кандидатите, за да бъдат избрани тези, които ще се борят пред цяла България, за да докажат ясновидската си дарба. /БЛИЦ