Цялото българско царско семейство е много обичано в Испания. В професионален план това е нож с две остриета. Първо те оглеждат под лупа. После като разберат, че си сериозен и работлив човек, който просто иска нещата да стават добре, тогава вече много хора са готови да ти помогнат. Това заявява в интервю за утрешния брой на в. “Труд” Карла Ройо-Виянова, съпруга на княз Кубрат, третия син на Симеон Сакскобургготски.
Тя стана първата царска снаха, обвързала бизнеса си с България. През пролетта на 2008 г. тя представи оригиналната си козметична линия "Carla Bulgaria Roses Beauty" - шест продукта на основата на розова вода.

"Мъжът ми е хирург, работи отрано всеки ден и излиза много малко. Аз се ограничавам с изяви, които са свързани с професионалния ми интерес. Предпочитаме да си бъдем у дома с трите ни деца.", разказва тя.  
Семейство Сакскобургготски е едно много сплотено, прекрасно семейство. Царят е необикновен човек, много праволинеен. Дава ни пример с всичко, което прави. Съпругът ми също като баща си е човек на принципите, допълва Карла Ройо-Виянова.  Тя посочва, че след инцидента с княз Кардам съпругата му Мириам и синовете му се справят добре. "Много им е тежко, но са много защитени от фамилията, от приятелите. Мириам е много силна и смела жена, твърдостта и енергията й са достойни за възхищение", казва още Карла Ройо-Виянова. /БЛИЦ