Бившият доносник от ДС агент Сашо, натрапващ се в публичното пространство като Илиян Василев, за пореден път показа, че живее в свят на паралелна реалност.

Дългите празнични дни явно са презаредили батериите на посивелия поклонник на Костов и той реши да пусне в обращение нова порция отрова срещу премиера Борисов, главния прокурор Гешев и депутата Делян Пеевски.

След като години наред никой не повярва на мантрите на агент Сашо за КТБ, сега той оплете във фантазиите си абсурдния сценарий, че Пеевски и Гешев искали да плячкосат колекцията на обвинения в 11 престъпления хазартен бос Васил Божков.

Дори неговият гуру Иван Костов не би съчинил толкова елементарен ерзац, камо ли да го пусне в обществено обращение.

Агент Сашо обаче е захранен с тежките номенклатурни традиции на Кремъл и умора няма. Разбира се, малоумните му статуси няма къде да намерят пристан, освен при друг негов събрат от Държавна сигурност - Огнян Стефанов, чиято медия се е превърнала в лична изповедалня на банкера беглец Цветан Василев.

Единственият резултат от жалките напъни на Илиян Василев да се хареса на Костов и кликата му явно са дребните подаяния, които прибавя към тлъстата си пенсия. И понеже на глупостите му не биха се вързали дори приятелите му от "ДАЙ България", единствената му утеха остава чашката.

Наздраве, агент Сашо!