Проф. Хачо Бояджиев ще е сред зрителите на 8-ия поред "Бардфест Ловеч 2008", предаде кореспондентът на Агенция БЛИЦ. Интересът на гуруто на БНТ към родните поети с китари бил чисто професионален - щял да подбира измежду тях гости за своето предаване "Полет над нощта".
Дълголетният майстор на тв спектакъла известил за решението си своя добър познат от Ловеч - полицая минезингер Милен Тотев, научи днес БЛИЦ. Информацията бе потвърдена от МВР-инспектора.
Тази година "Бардфест Ловеч 2008" ще е от 5 до 7 септември. За първи път неговият организатор  община Ловеч, предвижда да закрие надпяването с концерт под наслов "Песента на моята любов" на открита сцена. Изпълненията ще бъдат извън фестивалната програма, но жури ще присъди спецнаграда на едно от тях.

До момента покани са изпратени до Михаил Белчев и до варненеца Иван Недялков, който е седемкратен световен шампион в дисциплината шивари /б.а.-чупене/ и носител на 6 златни пояса по кик бокс, също и вицешампион за грандмастери по самбо от "Монтана 1998", САЩ. /БЛИЦ