Предстои успешен четвъртък за пет от зодиите. Везните от своя страна трябва да внимават на работното си място, защото е възможно да бъдат скастрени от шефа си.
ОВЕН
За Овните четвъртък е много добър ден, въпреки че мнозина от вас имат някакви опасения и лоши предчувствия. Много вероятно е някои да имат нужда от юридическа консултация, а тези, които водят съдебно дело, ще го спечелят. Полезен ден от гледна точка на срещи и контакти. Имате влиятелни протекции и ще разрешите проблемите си.

ТЕЛЕЦ
Освободете се от тайните притеснения и за вас предстои хубав ден. Откривате най-верния начин за справяне с важните проблеми. Освен това имате ходатайството на солидни хора, а не е за пренебрегване и съветът, който ще получите от компетентно лице. Четвъртък е финансов ден и делово пътуване ще ви донесе печалби. 

БЛИЗНАЦИ
На хубав четвъртък ще се радват Близнаците. Справяте се безупречно с проблемите, а това стимулира нови победни ходове. Наблюдава се облекчение относно някаква лична затормозеност, което дава нов прилив на енергия. Предстои ви много работа днес, но и усърдието ви е забележително. Ще получите предложение за допълнителна работа.

РАК
Четвъртък е много важен ден за Раците. Предоставят ви се благоприятни възможности, но има вероятност да не се възползвате и да изпуснете шанса си. Не бъдете подозрителни, а действайте навреме. Така успешно ще разрешите финансов и жилищен проблем. 

ЛЪВ
Денят ще донесе успех на Лъвовете в сферата на финансите и при срещи с влиятелни хора. Сигурно е, че ако имате такива, проблемите ви ще бъдат разрешени. Активизирайте всичките си усилия във връзка с недвижими имоти и по въпроси, касаещи жилището ви. Някои от вас ще получат благоприятни оферти за делови ангажименти. 

ДЕВА
Много Деви са доста действени по въпроси, касаещи пари. Денят е доста благоприятен за печалби, а и вие имате шанс да ги постигнете. Четвъртък е прекрасен в професионално отношение. Най-добрата реализация ще постигнат онези, чиято работа е свързана с пътуване. Бизнесмените да избягват планиране на бъдещата си дейност.

ВЕЗНИ
Днес Везните трябва да бъдат внимателни на работното си място, защото без видими причини е възможно да получат назидателен урок от шефовете си поради факта, че той е нервиран и търси с някого да се скара. Голяма част от вас са мобилизирани за действия и ще постигнат парични придобивки. Засилете контактите си. Мнозина от вас ще получат съобщение, което не е от особена важност.

СКОРПИОН
В четвъртък Скорпионите няма да имат неприятности, ако са достатъчно изпълнителни и избягват противоречията на работното си място. Някои от вас са си спечелили зложелателство от колеги, които изчакват момента, в който ще бъдете уязвими, за да изпълнят намеренията си. Става дума за клевета пред шефа.

СТРЕЛЕЦ
Професионалният живот на Стрелците се движи твърде добре и все още не е постигнат максимумът. От днес навлизате в период на финансова стабилизация. Задължително условие е да бъдете активни на работното си място. На успешно завършена работа могат да се надяват делово пътуващите. Ще се зарадвате на приятел от чужбина, с когото не сте се виждали отдавна и ще се отдадете на приятни спомени. По-голяма част от деня е посветена на делови ангажименти и ще донесе сполука.

КОЗИРОГ
Голяма част от Козирог ще останат недоволни от възможностите, които четвъртък им предлага. Става въпрос за финансови дела, които ще се провалят. Възможно е всичко да извършите и накрая дребна подробност да унищожи труда и надеждите ви. Онези, които са решили да действат по нелоялен начин, е най-добре да се откажат. Не давайте пари назаем, няма да ви бъде върнат навреме и ще затормози месечния ви бюджет.

ВОДОЛЕЙ
За Водолеите четвъртък е доста добър ден, независимо с какво възнамеряват да се реализират. Първото и най-важно условие за тази констатация е големият късмет, с който се характеризира денят за вас. Това е времето, в което можете да извършите важни дела и е хубаво да се ангажирате изцяло с личните си работи. Ще ви спори и в преговорите, ще направите необходимата договорка.

РИБИ
Мнозина от Рибите са ангажирани с планиране и в търсене на най-добрия вариант за реализация на намеренията си, свързани с близкото бъдеще. В момента това е твърде рисковано - да не останете разочаровани, ако нещата се променят. Трябва да изчакате малко, защото ви предстои ново предложение. Отдавна търсите да направите някаква инвестиция, със сигурност днес ще изберете посоката и ще набележите целта.