Хотел "Casa Domini" е готов до посрещне Яне Янев като скъп техен клиент. Това заяви днес неговата администраторка софиянка Камелия Кънчева, след като лидерът на "Ред, законност и справедливост" и неговият колега депутат Димитър Абаджиев нарочиха луксозната сграда за собственост на Иван Драшков.
"Каним Яне Янев, нека да заповяда лично в удобно за него време. Познавам го лично от минали години. Благодарим му за рекламата, която ни направи, въпреки че кракът му не е стъпвал тук. Колкото до г-н Драшков, него не го знам, дори често казано, нямам представа как изглежда!", каза още отговорната служителка на хотел "Casa Domini".
Според нея хотелът е собственост на "Роял билдингс" ООД-София. Той бил открит м.г. Сградата била вдигната за около две години върху мочурливо място. Колко обаче струвал на собствениците Кънчева няма представа. Администраторката премълча и кои представители на родния хайлайф или от политически елит имат навика да ги посещават.


По нейните думи "Casa Domini" предлага 24 часово обслужване на гости и приемане на резервации, бюро за обмен на валута, охраняем паркинг, картинна галерия и бутиков магазин с разнообразна гама, ръчно изработени бижута, старинни монети и др. Хотелът разполага с 34 студия и VIP-апартаменти, и две хасиенди-близнаци. Хотелът можел да подслонява до 80 души за една нощ. Той нямал ненаето легло за Нова година. Свободни спални се намирали обаче за Рождество Христово. За Коледа двама души срещу 500 лв. можели да нощуват три пъти при осигурени закуска, обяд и вечеря.
"Всяко студио е обзаведено с 2 легла, сейф, телефон, интернет връзка, телевизор, мини бар, душ кабина и тераса, а един апартамент предлага голяма спалня, сейф, телефон, интернет връзка, минибар, телевизор, баня с вана и душ кабина, електрически радиатори и централна климатична система, тераса със северно изложение. Екстрите на т.нар. Президентски и Кралски апартаменти пък няма чет. Казвам го всичко това, защото в "Каза Домини" се знае всеки лев къде и в какво е вложен. Няма да премълча, че СПА-центърът ни предстои да бъде дообзаведен. Ще го направим, когато заработим достатъчно пари за това. При нас парите не падат даром или от небето", настоя жената, която отказа да бъде снимана.
Според нея изявлението на парламентаристите Яне Янев и Димитър Абаджиев не били опит да нагнетят напрежение в турбизнеса в Рибарица или да хвърлят местните хотелиери в братоубийствена война.
"Трудно ми е да коментирам какво целят думите им, но те не ще доведат със сигурност до нападки срещу нас от колеги професионалсти. В Рибарица се борим буквално за оцеляване, в този курорт има още много да се работи, за да се превърне в онази туристическа дистинация, за каквато медии се опитват да го представят", отсъди Кънчева. /Гергана Димитрова, БЛИЦ