Екстравагантни идеи за изборите, измислени от плажния щурмовак Христо Иванов, за да му осигурят шоу в деня на вота, изслуша с особено внимание президентът Радев.

Градската десница бе втора на килимчето при президента, който днес влезе в ролята на политически инженер и се зае да бабува на протестърските партии в съюзяването им за парламентарните избори, пише "Стандарт".

След като социолозите регистрираха промяна в политическия му образ и съобщиха, че президентът вече е любимец на градската десница и всички протестъри, Радев свали картите и се разкри. Привика на консултации първо Слави Трифонов.

Втори на „Дондуков” 2 отидоха щурмовакът Христо Иванов и човекът на Командира Атанас Атанасов, трети са Мая Манолова заедно с Отровното трио.

Новата завера е прикрита под благовидния предлог консултации с извънпарламентарните партии. Те продължават и утре.

Гласуване по пощата поне за българите в чужбина, независим одит на машините за гласуване, събиране на подписи за участие във вота чрез електронен формат, поиска Христо Иванов, който демонстрира поведение сякаш е у дома си на "Дондуков" 2. Той настоя броенето на бюлетините да се превърне в Биг Брадър и да се излъчва онлайн.

Иванов настоя за увеличаване на безплатното телевизионно време на партиите в обществените медии по време на кампанията.
Радев одобри идеята броенето на бюлетините и отчитането на резултатите от вота да се излъчват на живо от наблюдателите и застъпниците на изборите.

Градската десница имала 6 хил. доброволци, които щели да дебнат какво става по секциите. Трябвало обаче да се гарантира тяхното здраве от медиите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ