Тандемът на клозетната журналистика Тодор Чобанов и Любица Кулезич сътвори нов абсурден сценарий, в който намеси държавата, прокуратурата, дарението от ОАЕ, Васил Божков и известни български политици. Да се чуди човек дали смехотворният напън на медийния тандем не е писан под въздействие на опиати или силни психотропни вещества. Или просто е плод на фантазиите на господарите им от Кремъл и един банкер беглец в Белград?
Отдавна е ясно, че олигарсите и машината им за клевети не признават фактите. За тях важна е само пропагандата, маскирана като свобода на словото и изливана в телешки сайт и треторазрядна кабеларка.

Плачевният тандем Чобанов и Кулезич за пореден път пробваха да подценят дарението, което държавата ни получи от ОАЕ, опитвайки се да изкарат, че България е получила единствено фурми.

Опиянени от собствените си фантазии или нещо далеч по-прозаично, Тошко и Любка активираха в ефир фантасмагоричната идея, че двама български прокурори са отишли в ОАЕ, за да вържат с белезници Васил Божков и да го върнат в България. 

Единствените им верни твърдения са името на обвинения в 11 тежки престъпления бизнесмен и наименованията на държавата, в която гостуваха служебно преди месеци двама представители на държавното обвинение.
 

За да направят сценарият си още по-цветен, Кулезич и Чобанов за пореден път намесиха и името на депутата от ДПС Делян Пеевски, който открай време е мишена на шепа престъпно забогатели олигарси и медийните им клоаки.

На всеки нормален български гражданин обаче е пределно ясно, че инициативата за дарението и реализацията й са изцяло с пари на частни компании. Безпрецедентният акт на взаимопомощ на български фирми с бизнеса на ОАЕ отворя нови възможности за нови пазари. Така министърът на икономиката Емил Караниколов коментира проявата на българските фирми „Градус“ и „Интръст“, които договориха износ на храни срещу медицински консумативи. От ОАЕ също изразиха своята признателност и благодарност на българските фирми.Истината обаче няма как да се хареса на кукловодите на медийните пионки от телешкия сайт и кабеларката. Истината не им е потребна, защото е ИСТИНА. И те се опитват да я подменят с лъжите си.

Колкото и да повтарят своите небивалици, Кулезич и Чобанов няма да постигнат нищо друго освен присмеха на оредяващата им аудитория.

Неотдавна "Биволь", чийто собственик Асен Йорданов лъсна във филм, дирижиран и защитаващ подсъдимия за източването на милиарди от КТБ Цветан Василев, а т.нар. главен редактор Атанас Чобанов е в тежки семейни връзки с кремълската пропаганда.

Кабеларката "Евроком" пък се е превърнала в трибуна на "Агнешките главички" и остатъците от свитата на Ментора от Драгалевци Иван Костов.

А техните господари много добре осъзнават, че с пускането на психотропни слухове няма как да се спасят от наказателната отговорност за престъпленията си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!