Макар и далеч от люлката на световната хип-хоп култура, и в България имаме рапър, който е близък до автентичните ѝ идеи и той се казва 100 Кила.

“Аз не съм тръгнал от дъното. Когато тръгвах, се молех за стълба, за да видя какво е на дъното“, споделя 100 Кила в биографичната си книга „Свободен“. Но точно битката за оцеляване е изградила характера му. А талантът му е причината величие като Рик Рос да запише песен с него.
 



Трогателни и скандални истории са разказани с едно и също чувство за хумор, както само един силен човек може да разказва преживелиците си. Спомените на 100 Кила за славните години на „Гумени глави“ и RnB Records се допълват от разкази на емблеми като Вальо Кита, Оги Дог и DJ Marti G. Откъде е тръгнал и как е стигна дотук – животът на един рапър в България може да е много забавен и много поучителен. Защото, както обича да казва Килата,  „Това, че нямаш, не означава, че не можеш да бъдеш.“
 
Елате на 4 декември в мол „Парадайс“, за да получите автограф от автора на книгата „Свободен“ – 100 Кила. Ще бъде забавно с песните му, не пропускайте шоуто от 18:00 часа на Водната сцена – ниво 0. Ще има и снимка с всеки желаещ!