Актьорът Александър Дойнов беше гост на "Търси се" по bTV и разказа за най-голямата драма в живота си. През около 40 години, няколко месеца след раждането, почива дъщерята на артиста. Момиченцето издъхва от вроден порок на сърцето.
"Това е най-тежкия момент в живота ми. Такова нещо не може да се опише с думи. Момиченцето ми си отиде и аз не можех да направя нищо. Едва ли някога ще мога да преживея тази история", разказа през сълзи Дойнов.

Той разкри, че с тогавашната му съпруга Магда са се разделили точно заради трагедията, която са преживели. "Това е много страшно, изпитваш страх и ние не издържахме и се разведохме", спомни си актьорът.

След това му бяха пуснати кадри на приятелите му Дони и Нети, които го описаха като човек, а самият той разказа интересна история как двамата са започнали съвместния си живот преди много години.

Колегата на Дойнов - Сашо Кадиев, също коментира своя приятел и го развесели със случка, когато по-опитният артист е изцапал кожения салон на колата на сина на Катето Евро.

"Той много се занимава с тази кола. Да ми купи бял костюм за 500 евро и ще се возя спокойно при него", пошегува с в свой стил Алексаднър Кадиев.