Две години след успеха на „Да оцелееш като родител“ Елисавета Белобрадова и Красимира Хажииванова – щурите глави от „Майко мила!“ са готови да ви изненадат с неговото достойно и още по-смешно продължение – „Да оцелееш като родител 2“!

Някои ще кажат – е какво има да му се оцелява, то нищо и никаква работа, къде-къде по-трудно е да оцелееш в джунглата или в снежна виелица в планината! И вие сте прави, но позволете на най-щурите родители в България да споделят с вас няколко примера от родителската джунгла.

Втора част на най-забавния наръчник по оцеляване с текстовете на Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова, Йоана Станчева, Оля Антонова, Аксиния Генчева, Илиян Любомиров, Александър Миланов, Ралица Попгеоргиева, Ангелин Балсамаджиев и Захари Карабашлиев ще ви направят част от обичайните тревоги и вълнения, през които предстоящите и настоящи родители преминават. Всичко това, преразказано по невероятно забавен начин.
 



В „Да оцелееш като родител 2“ ще разберете как се оцелява, когато си самотна майка на три деца? Как се преживява хроничната умора? Какво е да имаш „различно“ дете? И защо да чуеш, че си болна, понякога е най-хубавото нещо на света?
От него ще научите и още:
Как да разберем дали сме бременни, или не сме
Кои са петте начина да кажем на мъжа, че ще става баща
Как да идем на маскено парти, ако сме бременни
Проблем ли е секс по време на бременност
Кои са недопустимите състояния за водене на дете на детска площадка
Как да разговаряме с четиригодишно
Бърз наръчник по средно образование
Как да оцелеем по време на родителската среща – арена за излагации
И още много други.
Накрая няма да ни остане нищо друго освен да си кажем, че каквото и да се случва, все пак важното е да сме здрави и да се грижим за себе си, за да може и другите около нас да са добре. Защото това е то да си родител – едно безкрайно приключение, в което има от всичко по малко – и смях, и тъга, и болка, и радост. Но всичко винаги си заслужава и не бихме го заменили за нищо на света.
Стискаме зъби и продължаваме напред!