Дъщерята на Невена Коканова, Теодора Шарланджиева, присъства на премиерата на документалния филм за майка й “Аз коя съм”, подкрепен от ОББ, на режисьора Мария Арангелова, оператора Виктор Попов и автора-продуцент Георги Тошев в Дома на киното снощи.
Актьори, журналисти, бизнесмени и много хора дойдоха първи да видят лентата, която БНТ 1 ще излъчи на 12 декември денят, в който актрисата трябваше да навърши 70 години.
 
Въпреки студената вечер Домът на киното се изпълни с хора, дошли да си спомнят за първата дама на българското кино. Сред тях са звездата Цветана Манева, певицата Камелия Тодорова с двете си дъщери, журналистите Севда Шишманова и Петя Тетевенска, фигуристката Албена Денкова, кинорежисьорът Евгени Михайлов, актрисата Златина Дончева, кинаджии и студенти от НАТФИЗ. Във филма “Аз коя съм” за първи път сръбският актьор Раде Маркович прави вълнуваща изповед за голямата си любов с Невена отпреди 45 години. Много от зрителите на филма си купиха и книгата албум за Коканова, озаглавена “Коя съм”. Премиерата на книгата е на 12 декември от 17 часа в зала “Рьорих” на Галерията за чуждестранно изкуство. Тогава ще се открие и изложбата с фотографии и рисунки на Коканова. /БЛИЦ