Продуцентска компания АРТ БГ кани всички почитатели на германската траш машина SODOM да посрещнат заедно любимата си група в петък на летище София -ден преди съвместния им концерт със сънародниците им от Grave Digger на 7 февруари в зала "Христо Ботев". Легендарното трио пристига в 15,20 на втори терминал.
Програмата на музикантите ще бъде натоварена още от самото им стъпване на българска земя. Веднага след пристигането си те ще гостуват в радио Z-Rock и след кратка почивка в хотела ще се отправят към столичния метъл бар The Black Lodge, където ще изтеглят наградите от съвместната игра на заведението и АРТ БГ - тениска с оригиналните автографи на SODOM, CD на групата и билет за концерта. До петък феновете все още могат да се включат в играта като попълнят талон с два въпроса.

Сутринта на 7-ми SODOM ще направят кратка обиколка на София преди да влязат в "Христо Ботев" за саунд чек. По време на целия си престой у нас, трашърите ще разчитат в натоварения столичен трафик на луксозни автомобили, предоставени специално за тях от Volkswagen България.

Междувременно стана ясно, че партито след концерта, което АРТ БГ традиционно огранизира за гостуващите групи, ще се състои в клуб "Маската" в Студентски град. / БЛИЦ