Шест страхотни момчета и още по-невероятни актьори снощи предизвикаха пуританска България и зарадваха препълнената с жени зала на Младежкия театър “Николай Бинев”, като им предложиха истински стриптийз и свалиха от себе си всичко, пише “Нощен Труд” за снощната премиера на спектакъла “Страхотни момчета” по сюжета на филма The Full Monty („Време за мъже”).
Пред публиката бе представена българската версия на историята за шестима безработни, които безпаричието и отчаянието превръщат в мъжка група за стриптийз.
Близнаците Деян и Дарин Ангелови, Стефан Мавродиев, Ники Урумов, Вежен Велчовски и Светослав Добрев показаха, че дългото мъчение с балетни упражнения, което им спретна по време на репетициите хореографката Мила Искренова, е дало резултат. На пластиката им ще завидят и професионални стриптизьори, а с пеенето си спокойно могат да работят на Бродуей, отбелязва изданието.
Юначните жребци се появиха за коронния си номер в красиви сини униформи и под звуците на огнена музика почнаха да свалят от себе си дрехи и задръжки. Когато дори достолепната персона на Стефан Мавродиев (тониран като негър) цъфна само по стриптизьорски прашки, женската публика стана на крака и почна да свирка одобрително.
Но ... страхотните момчета наистина стигнаха докрай. За момент лентичките изчезнаха и те цъфнаха пред зрителите само с по една барета върху достойнствата си.
Режисьор на “Страхотни момчета” е шефът на театъра Владимир Люцканов. Бате Влади показа, че не е забравил как се прави шоу – като обаче не мина тънката граница между истинската еротика, купона и пошлата порнография. /БЛИЦ