Легендарният Zak Stevens и компания водят италианската мелодик метъл банда BURNING BLACK като подгряваща група на концерта на CIRCLE II CIRCLE & Manticora, който ще се състои на 17 май в клуб Blue Box в София, съобщават организаторите ABV PRo.
Вторият албум на BURNING BLACK предстои да излезе скоро и обещава безкомпромисно класическо метъл звучене вдъхновено от духа на 80-те, както може да чуете на MySpace страницата им.

В рамките на все още младата си автобиография музикантите вече са делили сцена с имена като UDO, Rage, Primal Fear, Mystic Prophecy и др. BURNING BLACK дават сериозна заявка за мощно и взривоопасно присъствие в турнето си със CIRCLE II CIRCLE & Manticora.

Припомняме ви, че билети за концерта могат да бъдат закупени във всички обекти от мрежата на Eventim, верига магазини Germanos, магазин О.Ч.З. в София, както и онлайн.

Все още имате шанс да се сдобиете с промо билети на цена от 32 лв. за този концерт, както и да станете горд притежател на билет за предстоящото съвсем скоро шоу на Hammerfall, Sabaton & Bloodbound в зала Универсиада на 10 април.

Следващи подробности очаквайте скоро на сайта на ABV Pro.