Кондуктор в градския транспорт отново успя да докара гнева на пътници, които все още недоумяват и се питат спазват ли се изобщо, каквито и да било правила.  За поредния абсурд в пловдивски автобус сигнализира будна гражданка, пише Trafficnews.bg.Случката се разиграла в следобедните часове на вчерашния ден, когато кондукторът на автобусна линия номер 22 в посока за Ягодово демонстрирал повече от некоректно обслужване. 

Жител на европейската столица на културата псува като каруцар и обижда полицаи, плаши ги с „уволнение” 

Причината била, че непосредстено след влизането в превозното средство, читателката забелязала, че въпросният контрольор си похапвал сладко, сладко слънчоглед, сякаш е на стадиона и чака второто полувреме. 

Жената няма идея дали е разрешено или забранено яденето на семки в градския транспорт, но в едно е сигурна, че не е хигиенично към пътниците. 

Кланета по улиците на европейска столица на културата Пловдив (СНИМКИ) 
"По дяволите, кой контролира тези служители? И дали е хигиенично, облизвайки пръстите си, да пипа и подава билет на хората? Дано най-накрая ръководството обърне внимание на служителите, които назначава. И това не е първият случай, а е при почти всички кондуктори!" - пита пловдивчанката. 

Самата тя си е замълчала и не повдигнала темата, за да избегне скандал от страх да не я изхвърлят от рейса.   

Трагикомедия в европейската столица на културата! Градът е с разбити павета, а работниците си играят с багер и запалка (СНИМКИ) 
 



Припомняме, че Пловдив е победителят в надпреварата за „Европейска столица на културата през 2019 г.“ Пловдив се отличи с реалистичен бюджет, оригинални идеи и проекти, както и с  много силна артистична програма, които ще допринесат за културното развитие на града и региона. Част от инициативите вече са стартирали, а журито на конкурса беше силно впечатлено от идеите, положителните отзиви и бързите темпове, с които те се развиват.