Личният фитнес треньор Трей Зиглър е във върховна физическа форма. Ако не се брои ножът, забит в идеално оформените му гърди.

Скоро лейтенант Ив Далас открива много жени, които са били омайвани, използвани и рекетирани от нарцистичния негодник. А докато проверява дългия списък с врагове на Трей, тя трябва да се справи с още няколко списъка – тези за коледното пазаруване и за приема, който тя и съпругът й организират.
Без настроение за празнуване, Ив се опитва да пренебрегне неприязънта си към жертвата и да разкрие загадката на убийството й.

До Коледа остават само броени часове и любимото ни ченге от отдел „Убийства“ е решено да спре поредния хладнокръвен убиец преди настъпването на новата 2061-а година.
 
 
Отзиви за книгата
 
 „Настъпил е сезонът за празници и убийства в следващата част от несравнимата поредица на Нора Робъртс. За щастие на читателите животът на лейтенант Ив Далас никога не е скучен!“
RT Book Reviews
 
 Бързо четяща се, превъзходно написана история, която е невероятна комбинация от първокласен съспенс, добро детективско разследване и силно романтична чувственост.
 Library Journal
 
Включваща страхотни герои, внезапни обрати, които завъртат целия сюжет на 360 градуса и биха развълнували и най-претенциозния читател, книгата на Нора Робъртс е олицетворение на добра художествена литература.
Денис Лехан,
бестселъров автор на „Ню Йорк Таймс“

 


 
 
За автора
 
Нора Робъртс е родена в Силвър Спринг, щата Мериленд, и е най-малкото от пет деца. Посещава католическо училище и се омъжва на деветнайсет години за ученическата си любов. Двамата се установяват в Мериленд в къща, която авторката обитава и до днес. Известно време работи като секретарка, но не се чувства на мястото си. След раждането на синовете си остава вкъщи и се захваща с най-различни неща, докато не открива призванието си – писането на дамски романи. След няколко преработки и откази се появява първата й книга, издадена от Силует през 1981 година.
 
 През 2007 г. списание „Таймс“ определя Нора Робъртс като една от стоте най-влиятелни личности в света. През последните 30 години средно на всяка минута се продават около 27 книги на Нора Робъртс. Романите й се публикуват в над 34 държави. Фейсбук страницата й има над 590 000 последователи.
 През изминалата година ИК „Хермес“ зарадва читателите с нови издания и красиво ново оформление на вълнуващата трилогия „Хотелът“.