От днес тръгват в продажба специални билети с намаление за ученици под 16 години за шоуто на LORDI на 6 март в зала Христо Ботев. Тяхната цена е 20 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и НДК. Деца на височина до 120 см ще бъдат допускани безплатно до концерта, но задължително трябва да бъдат с пълнолетен придружител.
Редовната цена за концерта, в който участие ще вземе още шведската хард-рок сензация Fatal Smile, все още е 35 лв. до края на месец февруари, след което става 40 лв, а в деня на концерта - 45 лв.

През това време стана ясно, че партито с маски, посветено на LORDI, което ще се състои утре от 19 ч. в клуб „Маската“ в Студентски град, ще бъде открито от водещия на предаването „Бруталика“ по радио Z-Rock Стоян Цонев - специален гост на събитието.

Организаторите от АРТ БГ напомнят на феновете на рок музиката да се маскират, тъй като най-оригиналните костюми ще бъдат възнаградени с билети за концерта на LORDI и други интересни награди. За тези, които не успеят да се дегизират навреме, на входа на заведението ще се раздават маски. / БЛИЦ