С всяка своя книга Сандра Браун приковава вниманието на своите читатели и те остават запленени до последната страница. „Скрити огньове“ не прави изключение. В историята тя умело вплита интриги и романтика, за да създаде неповторимо напрежение, характерно за нейното творчество.

По-рано тази година родните читатели се насладиха на още два нейни романа – новото издание на „Само спомен“ и публикувания за първи път в България „Ярост“.
 
А сега можете да се впуснете в книжно приключение с третото издание на „Скрити огньове“ и да станете част от една вълнуваща история, изпълнена с тайни, страст и омраза.
 


 
За книгата

 Напуснала Северна Каролина след опит да бъде изнасилена, Лорийн Холбрук пристига в Тексас, поканена от Бен Локет за секретарка на жена му – Оливия. Жестоката новина, че Бен е починал предната нощ, и хладното й посрещане от съпругата му са нов удар за Лорийн. Изпаднала в безизходица, младата жена е принудена срещу 20 000 долара две години да играе ролята на съпруга на арогантния им син – Джаред. Постепенно Лорийн научава тайните на семейство Локет и с изненада открива, че Джаред може да бъде нежен и добър. Между тях обаче се издига сянката на Оливия, която тласка Лорийн в ръцете на похотливи бандити…
 
За автора

Сандра Браун е работила като модел и телевизионна водеща преди да се посвети изцяло на писателското поприще. С „Горещи страсти в рая“, „Огледален образ“, „С дъх на скандал“ и „Френска коприна“ Сандра Браун успява да покори множество американски и световни класации.
С всеки следващ успех, изразяващ се в милиони продадени екземпляри, писателката печели и признанието на критиците, които я увенчават с наградите Уелдънбукс, Далтън,наградата на Романс Райтърс ъв Америка за постижения в жанра, с отличителния знак на успеха на Американ Бизнес Уименс Асошиейшън, награда за изключителни литературни постижения и наградата Ей Си Грийн.
Така се стига до момента, в който милиони читателки по света се оказаха подвластни на неустоимата романтика на творенията й, преведени вече на 34 езика. По три от романите й са заснети филми.
За последните години Сандра Браун има 68 бестселъра в класацията на Ню Йорк Таймс, издала е над 75 романа и е продала над 80 милиона екземпляра по света! Тя е и единствената, която е имала по едно и също време 3 бестселъра в класацията.
Първото издание на „Скрити огньове“ е от 1982 г. От тогава до сега интересът към книгата не стихва.