„Софийски магьосници” от Мартин Колев се превърна в най-успешното градско фентъзи, което родната ни литература познава.

След успеха на „Софийски магьосници” и „Софийски магьосници. Самодивите от Странджа” веднага след ексклузивното ѝ представяне на Aniventure Comic Con на пазара на пазара вече може да откриете „Софийски магьосници 3: Вещиците от Витоша” – дългоочакваната трета част на хитовата поредица, която развълнува читатели и магьосници от цялата страна.

            Свилен Воев заминава за Витоша в търсене на душевен мир. Вместо това попада на вещерско сборище, призраци от миналото и заплаха, по-страховита от всичко познато. За да я предотврати, той ще трябва да се върне обратно в града.
 Силите на мрака не са си почивали по време на отсъствието му. Гласът е събрал цяла армия и се готви да завладее София, а сетне ‒ и цялата страна. Свилен няма друг избор, освен да се изправи пред външните и вътрешните си демони… и да се надява, че на сутринта слънцето ще изгрее отново.

По повод завръщането на любимия герой на мнозина, всички магьосници и вещици се събират на магично събрание. Датата е 25 септември, часът – 19:00, а сборището, най-култовото за сезона: City Stage.
Елате с усмивка, въпроси и с най-дългите си, драматични мантии!