Кристални тюркоазени води, фин бял пясък, смайващи пещери и арки. Закинтос е мечтаната дестинация за вълшебна ваканция. Това ще откриете в новото предложение на издателство ЕРА "Соленият вкус на вятъра" от Изабел Брум.

Холи пристига на острова, за да продаде къща, която неочаквано е наследила. Но Закинтос крие дълбоки семейни тайни, които тя не може да подмине. С помощта на обаятелния си съсед Ейдън, Холи изследва както приказния остров, така и миналото на майка си.

С всяко следващо откритие тя започва да лекува собствените си рани. Пред нея се разкрива неочакван път към щастието, но за да сбъдне мечтите си, трябва да събере смелост да направи решителната крачка и да повярва в себе си.

"Соленият вкус на вятъра" е завладяваща романтична история, която ни пренася сред екзотичните плажове и зелените хълмове на Закинтос.
Изабел Брум е родена 9 дни преди да настъпи 1980 година. Завършва медийни науки и работи като редактор. Тя обожава пътешествията и непрестанно изследва нови локации в търсене на подходящото място, на което да се развият сюжетите на книгите й. Остров Закинтос Изабел определя като своя втори дом и се отбива там поне веднъж годишно.