Големият американски актьор Силвестър Сталоун ще снима „Рамбо 5”, освен в Бояна и край белоградчишките скали, също и в района на „Албена” и край варненското село Слънчево. Това разказа пред "Стандарт" варненският каскадьор Иван Тончев, който е имал среща с холивудската звезда при последното му гостуване у нас.
Варненецът се е запознал с екшън актьора преди няколко месеца в столицата и се договорил с него за участие в екшън снимките на поредната култова лента за Рамбо.
Според разказа му, Сталоун трябва да пристигне през следващата година в София за новата продукция, а с гостуването му край морето варненци получават редкия шанс да видят на живо холивудската звезда.
„Бяхме заедно три дни в хотел „Кемпински Зографски”, похвали се Тончев. "Сталоун ми направи приятно впечатление с поведението и непосредственото си държане и общуване. Въпреки че е знаменитост, не усетих да ме държи на разстояние и да гледа на хората у нас отвисоко. Иначе мускулите му са същите като във филмите, а фигурата му е впечатлителна".
В продукцията Тончев ще участва с каскади и опасни номера, разкри още той. /БЛИЦ