В края на февруари ще се появи сборника с разкази "Отвъд", в който реалното и свръхестественото вървят ръка за ръка. Проектът е на издателска къща „Многоточие“.
 
Темата за свръхестествените сили, които присъстват около нас, провокира голям интерес не само от тези, които имат по една такава история в живота си досега. В рамките на 316 страници читателите ще имат възможността да усетят близко до себе си живеца на истории, които трудно могат да намерят логично обяснение и все пак са факт.

Книгата събира на едно място лични и най-вече реално преживени истории отвъд границите на реалния свят на писатели и любители на перото. Не липсват демони, полтъргайсти, дори НЛО, а странните съвпадения, шестото чувство, злокобното присъствие и ангелите-пазители, са първото, което излиза от редовете.

Зад идеята на проекта стоят Даниел Меразчиев и съпругата му Ивелина Цветкова, собственици на издателска къща „Многоточие“.
Всички истории в „Отвъд“ са уникални и безкрайно откровени, а това, което е най-интересно – че всички те са до една от България, като повечето са написани от истински писатели, което ги прави, очаквано, и много колоритни за прочит.

Заради големия интерес към книгата, от издателството планират да издадат следващ сборник в началото на лятото.
„Отвъд“ може да се закупи само онлайн от страницата на издателство „Многоточие“ във фейсбук или на е-мейл: [email protected]