Инге Гинсберг е на 96 години, преживяла Холокоста, а сега е солист на Death Metal банда. Историята на тази дама е уникална и изводът от нея е очевиден, но много труден за постигане.

Инге е родена през 1922-ра година в Австрия, в богато еврейско семейство. С идването на нацистите на власт, животът й се променя. В началото на войната баща й успява да избяга в Англия. През 1942- ра, заедно с майка й бягат да в Швейцария, където се оказват в бежански лагер. Малко след това Инге започва да се грижи за вила, използвана от ЦРУ за шпионски операции срещу нацистите.

След войната Инге се омъжва за композитора Ото Колман и заживява в Холивуд. В края на 50-те, животът в меката на киното й писва. „Защото всичко там е фалшиво“, по собствените й думи. Инге се развежда и продължава напред.

Ники Кънчев показа шокираща СНИМКА от преди 17 години с две скандални жени

 

Сега тя е солист на Death Metal групата TritoneKings. Обяснението на Гинсберг защо е избрала точно този стил музика е следното: „Не мога да пея, не мога да нацеля мелодия. Затова хеви метълът работи, просто трябва да казвам думите.“

Съветът за вечна младост на Инге е прост – интересувайте се от всичко и се обкръжавайте с млади хора. Най- важното в живота й е свободата. Приближавайки 97-та си година тя твърди, че не съжалява за нищо и не мисли за това как я виждат другите. „Честно казано, не ми дреме. Не ме интересува“, казва Инге.