Коледа е, когато всички забравят за проблемите си и просто празнуват, че са заедно.
Холи Макадамс обича да прекарва коледните празници в семейната вила, сгушена в заснежените покрайнини на Нашвил. Откакто се помни, семейството й винаги е споделяло най-вълшебното време от годината там. Но тази Коледа ще е различна... Някой неочаквано ще се присъедини към тях.


Джоузеф Барнс е наел вилата преди седмица, но не може да я освободи заради невиждана в района снежна буря. Пътищата са затворени, полетите – отменени, и по всичко личи, че той ще прекара празниците с Холи и баба й.
Решена да се справи с изненадващата ситуация по възможно най-добрия начин, Холи се старае да поддържа празничния дух, като пече коледни сладки и украсява вилата с гирлянди, лампички и ароматни свещи. Съвсем скоро тя усеща, че е привлечена от Джоузеф, който е чаровен, различен от познатите й мъже и... преди всичко обвързан.
Ще открие ли Холи любовта, за която винаги е мечтала?

Направете си чаша горещ шоколад, поръсете с канела, разбъркайте с червено-бяло захарно бастунче и вижте дали магията на Коледа ще проработи.
 



Джени Хейл е автор на летни и коледни романи. През 2017 г. Hallmark Channel (Hallmark Movies & Mysteries) адаптира книгата й Home for Christmas („У дома за Коледа“) в пълнометражен филм. В рейтинга на телевизионния канал за филмите, излъчвани през сезона, той се нарежда на почетното второ място.

През 2019 г. отново по Hallmark Channel ще се излъчи екранизация на книгата „Коледни пожелания и бисквитени целувки“, пожънала огромен успех сред българските почитателки на романтични четива. Не по-малък е успехът и на романа „Винаги ще има Коледа“ и двете летни книги „Обичай ме заради мен” и „Лятната къща“.

 За пореден път ИК „Хермес“ ще зарадва феновете на Джени Хейл с една стопляща сърцето романтична история. „Всичко започна на Коледа“ разказва за радостта, която носи коледният сезон.  Романът ни напомня колко важно е приятелството, колко силна е магията на любовта и ни учи как да открием щастието, но оставайки верни на себе си!