Паркиран лек автомобил потегли, спусна се по скат, пресече улица в Благоевград и се вряза в паркиран "Фолксваген Голф", по чудо няма пострадали, предаде  БГНЕС.

Поредният куриозен инцидент стана пак на паркинга пред частната болница в града към 20 ч. тази вечер. Паркираното на нерегулирания паркинг пред частната болница „Пулс” "Мицубиши" тръгнало само, спуснало се по двуметровия скат, минало на метри от патрулка на полицията на ул. "Славянска", преминало през двете й платна и се забило в паркиран до тротоара "Фолксваген Голф".

Водачът на японското возило се кълнеше, че преди да излезе от него дръпнал ръчната спирачка. По чудо няма пострадали, тъй като по време пресичането на улицата, по нея не са се движили автомобили.

Пак по чудо "Мицубиши"-то не се е врязало в патрулката, дебнеща нарушители по улица „Славянска”. Паркингът пред частната болница след тазвечерния инцидент се превръща в паранормална зона, тъй като от него автомобилите тръгват сами. Днешният е поне третият подобен за близо година. Преди две години друг, пак паркиран на скорост автомобил, тръгна сам след късо съединение в стартера, блъсна се в паркиран насреща му, след което се запали.