Един от най-уютните столични квартали "Лозенец" е поставен под огромна заплаха заради бездействието на местната община и на ЧЕЗ. Това разкриха пред БЛИЦ хора, които живеят на славния булевард "Пейо Яворов".
"Близо до сградата на бул. "Пейо Яворов" 10 е изгнил трафопост. Наклонил се е като кулата в Пиза, само че не е историческа забележителност, а електрическо съоръжение, което трябва да бъде подменено.

Заради проливните дъждове трафопостът се пълни с вода и като по чудо до момента не е станало късо съединение, от което може да пламне целият квартал. Какво чака кметът Константин Павлов-Комитата, та не взима мерки? Може да се случи най-лошото - да има изгорели хора?", възмущават се достолепни столичани от района.

Хората припомнят, че Константин Павлов стана кмет с обещанието да облагороди района и да го стопанисва по европейски образец. В същото време Комитата не е бил забелязван на бул. "Пейо Яворов", а ако беше си направил труда да се разходи със служебната кола, щеше да забележи опасното съоръжение и да задейства премахването му, а след това поставяне на ново.

"Ние плащаме огромни данъци, от които Константин Павлов получава заплатата си. Нека да бъде така добър и да се размърда. В противен случай ще поискаме предсрочното му освобождаване от поста", категорични са хората от бул. "Пейо Яворов". Отговорните граждани изразиха недоволството си и от ЧЕЗ, които също се правят на приятно разсеяни за сринатия трафопост.
 


Кметът на "Лозенец" Константин Павлов-Комитата обича банкнотите и компанията на Христо Иванов, но явно е загърбил работата си в общината и е време да се размърда


Членът на КС на "ДАЙ, България" Константин Павлов-Комитата и Христо Иванов с радост приемат в партийните редици Емил Джасим - училищен преподавател, финансиран по програма на Фондация “Америка за България”.


БЛИЦ ЩЕ СЛЕДИ ГОРЕЩАТА ТЕМА!