Невръстен Казанова се потроши в гр. Исперих след панически полет от ІІІ ет. на жилищен блок. Ибрям Али /17 г./ от Делчево попаднал в класическата ситуация от вицовете за изневяра, но вместо ревнив съпруг акъла му изкарал строгият баща на любимата, пише в. Нощен Труд.
Пуберът избягал от часовете в местната гимназия "Васил Левски", за да се срещне с гаджето си Неше Ахмед /16 г./ от с. Китанчево. В името на любовта момата също отсвирила часовете в своята гимназия "Хан Аспарух".
Двамата се загаджили през лятото, когато ходили заедно на море в ученически лагер в Кранево, разказаха техни съученици. След края на ваканцията тинейджърите продължили да се виждат в Исперих.
За терен на поредната си интимна среща използвали квартирата на момичето в блок 5 на ул. "Хан Аспарух". Бащата на Неше обаче работел на строеж в същия град и от време на време наглеждал палавата си щерка. За беда, точно когато страстите се разгорещили между двамата влюбени, в квартирата ненадейно влетял родителят на момата. Малкият Казанова толкова се изплашил, че навлякъл дънките на голо и скочил  от прозореца. Приземяването завършило с фрактури. Таткото на момата натоварил загубилото съзнание от болки момче и го закарал с колата си в русенската ортопедия. /БЛИЦ