Рекламите често не са това, което са. Млада майка се доверява на отзивите за хотел край Разлог и решава, че точно това ще е мястото, където може да прекара няколко дни със семейството си.


"Никога не ходете там! Самият хотел е студен освен лобито и самите стаи. Спа-то е студено, мирише на канализация. Басейнът е 27 градуса, но помещението е 25 градуса и зъзнеш от студ. Докато стигнеш до сауните минаваш по студени коридори. Парната баня мирише. Стените се рушат от конденза и влагата.

Детският кът е в мазето, без отопление, без здрави играчки, мръсно.Три нощувки минаха и никой не почисти стаята ни. Водата е с бойлер и не стига за едно четиричленно семейство да се изкъпе.
Управителката при опит да се оплача ми каза да се успокоя и ми правеше знак да млъкна!

Масажистът беше отпуска и не можеш да се възползваш дори от тази услуга.

Храната е еднообразна. Правят две манджи от остатъците. Примерно - смесиха броколите на пара, шунката с картофи на ястия на фурна. След това го превърнаха в сос за спагети.

Никога вече в този хотел. Пълно разочарование", пише във Фейсбук жената.

Под поста й и друга майка коментира:

"Ние ходихме миналата година и случайно се оказахме в същия апартамент, който е била настанена дъщеря ми на ски лагер. Изтръонах като видях стърчащи те кабели от стената, предвидени за кухненска печка.

Потвърждавам. Хотелът е ужасен. Ще добавя, че като се настанихме бойлерът не беше включен и трабваше да го "чакаме", за да се изкъпем. Като мъжът ми влезе вратата на душ кабината падна върху него, а кранчето му остана в ръката."

Следват и още негативни коментари:

"Бяхме лятото там. Храната е ужасна. Всяка манджа се приготвя с остатъците от предходната. Беше пълно с мухи в лобито и съответно кацаха по храната, хлебарките обикаляха с нас в лобито, а покривките не ги смениха 4 дни. Ядяхме там избирателно, а ако не ядяхме там - по ресторанти в Разлог.

Детският кът не работеше за реновация, ама като гледам - и по-добре, че не е, а и реновацията не си е струвала.

Бяхме за 5 дни, като не посетихме нито веднъж спа-то само заради тогава 8-месечното ни дете,затова за там нямам наблюдения.

Плюсове - широките и сравнително добре обзаведените стаи.

Отидохме там, защото 2014 година също бяхме техни гости и тогава останахме поразени от услугите, храната."

По-нататък дискусията придобива изненадваща посока.

С коментар в нея се намесва служителка от хотела, която обвинява майката в лъжа.

От това, което пише, обаче, излизат на бял свят още нелицеприятни факти за самия хотел.

Оказва се, че след като прочитат коментарите във Фейсбук, от управата помолили майката да напусне хотела им заедно с малките си деца и то вечерта, когато пътуването й до София би било определено затруднено.