Майка на две малки деца се закани пред БЛИЦ, че няма да си плати сметката за вода, докато не се изясни причината, заради която тя и семейството й са били "на сухо" в продължение на часове и така няколко дни подред.
 

Таня Кенова живее в столичния квартал "Толстой" и проблемите й започнали във вторник тази седмица. Водата спряла наобед и дошла едва в полунощ. Когато позвънила в "Софийска вода", й обяснили, че има авария и на другия ден всичко би трябвало да е наред. Но не било.
 
"През два дни се случва това, обаждам се и излизат с предлога - спукана тръба. Просто си играят с нас. Опитват се да ни манипулират, да ни изнервят докрай. Не може да ни оставят без вода и без парно. Имам две бебенца, как да ги изкъпя?!
 
Не мога да ги гледам, сега трябва да ги извеждам, да купувам туби, да ги мъкна с количката, да ги топля, кой ще ми плати целият този труд и обезщетението за водата? Няма да платя следващата сметка и ще пусна жалба. Съжалявам, че изобщо се занимаваме с монополи. Сигурна съм, обаче, че дори и да пусна жалба, няма да ми възстановят щетите", разказва Таня Кенова.