Митко избяга снощи. Дано да го намерим жив. С тези думи изплака майката на барабаниста Митко, за когото се говори, че е виновен за ослепяването на айдълката Виктория, пише в. “24 часа”.
Величка Стоянова, майка на барабаниста от P.I.F. и “Сленг” Димитър Симеонов – Митака, набеден в жесток побой, причинил слепотата на участничката от "Мюзик айдъл" Виктория Димитрова, се яви днес на приемна, организирана от общинските съветници от БСП във Варна. Майката поиска съдействие от общината за жилище, в което да бъде настанено семейството й.
“Обявиха война на сина ми, а той не е ослепил Виктория. Тя иска да стане музикален идол на гърба на Митко”, смята майката на барабаниста. Тя нямала вест от сина си цял ден и се съмнява дали ще го открие жив. 20 негови приятели го търсят вече 24 часа. Величка е сигурна, че ако фронтменът на “Сленг” Дими беше жив, щеше да защити сина й. “Докато не го уморят, няма да спрат”, казва майката. Тя призова Виктория да каже истината. “За пръв път чувам от вас, че той е изчезнал. Съжалявам, оставете ме на мира”, коментира айдълката Виктория Димитрова. Тя отказа да коментира думите на Стоянова, че цели победата в шоуто на гърба на сина й. Вики разкрива, че преди дни с нея се е свързала жена, която се представила като сегашната съпруга на Димитър и споделила, че той е налагал и нея. Името на жената обаче не се споменава. Виктория откровеничи, че се е подлагала на издевателствата на Димитър, защото го е обичала много. 
 
Ангел Каспарянов, пресаташе на бТВ, смята, че Димитър се опитва да се изкара жертва. /БЛИЦ