Майката на Мануела Горсова - Диана се върна в България за ден и вече е единствен попечител на сметките на дъщеря си, която се лекува в Израел след катастрофа, причинена от Максим Стависки. Тепърва ще се доказва дали има липси от парите по банковите сметки, но според майката на Мануела няма нито един липсващ лев от кампанията на Дарик радио, Нова телевизия и вестник „Стандарт”, за събиране на пари за лечението на Мануела.
„Тази вечер ще се видя със съпруга си и ако той е похарчил пари за хазарт, няма да му простя. Засега обаче му вярвам”, каза още Диана, пред Дарик радио.
Мануела Горсова вече четвърти месец е в Израел, където се възстановява от кома. „Състоянието й се подобрява, но това е един дълъг процес”, каза майка й.

Ето какво още разказа тя пред Дарик: "Аз дойдох тук за да стана единствен попечител след този скандал. След разговора с Красимир, който проведохме на 19 август, той ми каза да съм спокойна. Ако имало липси, това ще са пари от сметката, който е внесъл Максим Стависки като обезщетение.  На въпрос има ли такива липси, Диана заявява: "В момента още не знам. Преди малко взехме документите от банката. Просто са около 120 страници. Всичко това отнема много време. Нека органите, които са упълномощени, да се заемат с това". Според Диана
съпругът й е казал, че от самата кампания, която бе проведена във Велико Търново от смс-и, от кампанията на Дарик радио, Нова телевизия, вестник Стандарт, не са пипани парите. Диана заявява още, че не може да прости на съпруга си, ако има липси. " Ако наистина го е направил това нещо, няма как да му простя. Единственият, който страда от цялата тази история, ако наистина излезе вярна, ще бъде Мануела. Много е тежко, много е бавен процеса. Тя много страда, много я боли", заявява Диана. /БЛИЦ