Възможно е американската поп певица Бритни Спиърс никога повече няма да не се появи пред публика. Нейният мениджър Лари Рудолф не изключи подобен развой на събитията пред TMZ.
Мениджърът на певицата е попитан дали Спиърс ще пее в Лас Вегас, тъй като тя трябваше да изнесе серия от концерти от 13 февруари 2019 година. Рудолф отговаря, че изхождайки от състоянието на Спиърс, тя определено няма да се върне в скоро време в Лас Вегас, а може би даже е възможно завинаги да се сбогува със сцената.

„Наложи се да отменим концертите й, защото медикаментите спряха да оказват влияние и тя загуби разсъдъка си поради болестта на баща си“, казва Рудолф.

През януари 2019 година Спиърс отмени няколко концерта поради сериозното заболяване на баща си, като той беше на ръба на смъртта. Затова певицата решава да се съсредоточи върху семейството си. След това, през март Бритни решава да отиде в болнично заведение, за да възстанови психичното си здраве. По-късно започнаха да се появяват слухове, че певицата е държана в клиниката насила. През април певицата се обърна към феновете, успокоявайки ги и разсейвайки слуховете.

Превод и редакция: БЛИЦ