От "Асарел-Медет" със специално обръщение към служителите си по повод днешния голям християнски празник. 

Днес почитаме паметта на свети Иван Рилски – най-българският светец, който е и наш небесен закрилник. На 18 август винаги досега имаше национално честване на миньорския празник, но сега сме изправени пред други предизвикателства.

Благодарим на Вас, а чрез Вас и на целия екип на „Асарел-Медет“ за добрата работа и резултатите, които постигаме, както и за отговорността, с която реагираме на епидемичната обстановка.

Знаете, че Свети Иван Рилски е бил отшелник и е бягал от суетата. Миньорската работа също е далеч от прожекторите, не се вижда отвън, не носи слава. Но трудът ни носи далеч по-ценни неща – спокойствие в семействата, сигурност и благоденствие в региона.

Нашата работа е екипна, тя не търпи хора, които не могат да се сработят с другите. А приятелствата, създадени тук, обикновено траят до живот и се предават от поколение на поколение.

Без хората „Асарел“ нямаше да е същото силно и стабилно дружество – нещо, което доказахме и в последните месеци на невиждано досега изпитание.

Благодарим Ви за всичко, което постигаме и ще постигаме заедно!

Нека ние и нашите семейства бъдем здрави, нека продължим да вършим добри дела, а свети Иван Рилски да ни дава силата, за да успяваме!

Честит празник!

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС И ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
инж. Делчо Николов

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ
Димитър Цоцорков