"Ще доведа голи манекенки пред парламента! Ако трябва и джакузито от Арбанаси ще изкарам. Подкрепям Слави Трифонов в битката му за референдума. Това обяви Митьо Пищова, цитиран от столичен ежедневник.
Поводът за обещанието на легендарния кандидат-президент и бохем е ултиматумът на Дългия към следващото Народно събрание, което отправи в отворено писмо.

Той дава само две седмици на бъдещия парламент да започне работа по промени в законодателството и да се съобрази с волята на народа, изразена в референдума, иницииран от него. 2,5 милиона поискаха мажоритарна избирателна система.

След това, ако депутатите в 44-ия парламент не са приели промените в изборните закони в рамките на два месеца, шоуменът се закани, че ще организира протести пред сградата на Народното събрание.

Пищова мигновено подкрепи идеята за бунт пред Народното събрание.

"Ще доведа всички мои 60 000 симпатизанти, които гласуваха за мен. Ще гърмим с черешово топче. Подкрепям Слави, трябва политиците да се вслушат в гласа на хората", заяви бохемът сваляч.

И докато чертае планове за обсада на парламента, Пищова се е отдал на любимите си модели и конкурси за красота, които организира.

"Сега издържам седем жени. Всеки месец по 1000 лв. им давам, общо 7 бона. Аз съм за халифата, за арабския свят. Искам да поря кат' риби всички женички от 22 до 30 години, над 1,75 см, от 40 до 45 кг", избухна в типичния си и неподражаем стил любимецът на народа.