Едно от най-щурите партита, развихрили се това лято по Южното Черноморие, е било по повод откриването на първата по рода си ледена пързалка и конкурс за мис в Приморско, макар и с известно закъснение узна човек на БЛИЦ. В началото на септември мургавеляци вече разтуряха “хладното” съоръжение, разположено върху самия пясък на централния плаж, видя с очите си нашият репортер. За валпургиевата нощ обаче, хвърлила в потрес жителите на градчето, продължават да се носят легенди и в края на сезона.
“От няколко години насам бившето ни село набъбва от 6000 на 60 000 души. Нормално е да свикваме с всичко, щом сме си дали и задниците “под наем”. Но такова чудо като през това лято – да се събличат голи на мегдана и като адамити да се сношават, не бяхме и сънували”, жалва се собственикът на пансион за туристи бай Моньо Петров.
В разгара на сезона работници подготвят терена около южния плаж, където Дяволската река се влива в морето. За по-малко от 48 часа е построена ледена пързалка, където кънкьори по бански се юрват да правят аксели и лупинги. Откриването на съоръжението е тема №1 за набъбналия по шевовете курорт. Пристига армия от столични VІР-персони. Прерязването на лентата съвпада и с конкурса “Мис Ледено момиче”. Сред журито веднага се набива на очи една едрогърда дама с възкъса пола и каубойска шапка, отрупана с камъни “Сваровски”. “При тия зашеметяващи форми пропуснах да фиксирам какви още накити от бяло злато и платина се мъдреха върху нежната й плът, ушите, врата, китките и пръстите”, все още е “надървен” от гледката спасителят от северния плаж Чико от Никопол.

Приморската загадка се оказва Анита Мейзер. В Интернет-форумите тя е спрягана за жената с най-големите “цомби” на Балканския полуостров – гръдната й обиколка е с размери цели 127 см. Но дали мечтаният за опипване и възбуждане атрибут е от естествена или силиконова материя, историята все още мълчи. Това, което се знае, е, че пищната дама е модел на американския “Плейбой”, едно от най-приближените “зайчета” на Хю Хефнер, който и на преклонна възраст продължава да се оплаква, че все бил заобиколен от недотам …красиви жени. Какво да кажат другите.
“Сексбомбата закъсня с близо час и половина, но когато се появи, набързо стопи ледовете на нашето недоволство. Подобно шармантно чудо на природата очите ми за пръв път виждаха”, спомня си “щатен” гларус. Старите кибици, на които почти нищо вече не мърда между чатала, забелязват, че великолепната Мейзер пристига със свръхлуксозна лимузина, движейки се из градчето като по арабска чаршия. “Чистак новият й черен Линкълн едва успя да си пробие път до плажа, където щеше да бъде мероприятието. Задръсти централната улица. Наложи се да регулираме движението. Досега такъв автомобил не беше акустирал в града. Струва навярно майка си и баща си, над 100 000 долара”, шашардисан е местен полицай. Униформеният като албански реотан изведнъж загрява, че на регистрационните табели вместо цифрови номера е изписано името на Анита Мейзер. Местните твърдят, че плътно до дамата са били Киро Скалата и Митьо Пищова. Докато мускулестият мъжага се е държал прилично, плейбоят от старата българска столица най-демонстративно опипвал пренадарената с плът моделка.
Свързахме се по телефона с ексентричния образ от Велико Търново, познат и като VІР-брадър. Ето какво разказва Пищова за труженичката на Хю Хефнър:
- Тази мадама /Анита Мейзер – б.а./ е най-секси мадамата на света, холивудска звезда №1, прима модел на “Плейбой” в Лас Вегас. Снимала се е в доста провокативни еротични ленти, където прави световната конкуренция на пух и прах.
- Ти, който си имал 2-3000 жени само за “закуска”, да не си нещо влюбен в нея?
- Влюбвам се винаги, когато пред мен се изправи венецът на природата. А Анита е върхът. За първи път виждам такива страхотни цици и зърна. Слагам си и двете ръце на сърцето. Ако искаш ми вярвай, ако искаш, недей.
- За купона ви в Приморско все още се носят страховити легенди, скандализирали сте местните пуритани. Вярно ли е това?
- Всичко е пито-платено, а за емоциите на пейзаните не отговярям. Направихме си кефа. След конкурса “Мис Ледено момиче” загрявахме в дискотека “Оргазъм” /заведението се намира на пъпа на града и е открито от четирите посоки – б.а./. Събличахме се, танцувахме голи…
- За срам и ужас на целомъдрените?!
- Нещо повече! Дори опънах една манекенка на бара пред очите на цялата компания.
- Носят се слухове, че най-демонстративно си опипвал формите на Анита, но вместо шамари си получил искрения й смях.
- За какви шамари става въпрос, бе?! Заеби това, което пишат другите. Митьо Пищова развихри 25-сантиметров питон и си наточи х.я върху огромните цици и малкото дупе на холивудската звезда. Това да го предадеш буква по буква. Даже се снимахме на плажа полуголи. Де факто Пищова подлуди всички манекенки и клиентки на партито.
- Завършихте ли с класическото нощно къпане?
- И още как! Дори правехме групов секс.
/Георги Андонов, БЛИЦ