Млад врачанин е изчезнал преди 4 дни и е обявен за национално издирване, съобщава BulNews.bg. Във вторник 30-годишният Калин Никодимов е излязъл от дома си без документи и мобилен телефон, като е казал на майка си, че ще отсъства 2-3 дни.
Още същият ден обаче неговите приятели се усъмнили в тази версия, тъй като той нямал друго обкръжение, в момента е и без приятелка, и просто не е имало с кого друг да пътува. След като не се появил до петък, вчера баща му е подал сигнал в полицията и вече е обявен за национално издирване.

Причината за необичайното поведение на Калин вероятно е заради проблем с очите, разказва неговият приятел Станислав Яньовски. В понеделник изчезналият мъж бил на очен лекар, където чул страшната диагноза, че може да ослепее, тъй като имал проблем с едното око, а от скоро не виждал ясно и с другото. Вечерта бил на работа в бензиностанцията на „Газпром“ и споделил притесненията си с колежка.

След работа се прибрал вкъщи, наспал се и около 16.30-17 часа излязъл, като преди това поискал пари за кафе от майка си, тъй като заплатата му закъснявала. Оттогава никой не го е виждал и чувал.

Три дни приятелите и близките му обикалят различни райони около Враца, но от него няма и следа. Семейството му моли всички, който имат информация за него или са го виждали някъде през последните дни, да се обадят в МВР или на тел.112.