След като Илон Мъск показа в Twitter колко силно впечатлен е от красотата на Белоградчишките скали, собствениците на ресторант в областта показаха в мрежата какъв интересен мейл са получили. 

"Добра нощ, приятели! И незабравима!

Изглежда, скоро в нашето скромно селце, ще посрещнем още важни гости! Стискайте палци!

Каквото зависи от нас, за да впечатлим тези хора, ще го направим и ще дадем най-доброто от себе си, както винаги! Всичко останало е в ръцете на Община Белоградчик. Нямаме търпение да видим, способна ли е тя, да придаде на региона по-приветлив вид, за да посрещнем тези гости с високо вдигната глава, а не да се червим като домати.

Имаме около 5 месеца, което смятаме, не са никак малко време, за да се асфалтира поне главната улица на нашето разбито село и да се подменят едни мижави 200 метра тръба! Скоро ще ви разкажем за този проблем, с който се борим от самото ни начало, и който не веднъж е поставял под съмнение решението ни да се върнем тук, у дома в България, и да развиваме този скъп за нас регион.

Силно се надяваме и вярваме, че сега вече, Община Белоградчик има сериозна причина, да превърне родната къща на проф. Виден Табаков в модерен музей, какъвто заслужава да бъде!

Благодарим на Vladislav Terziiski Photography за прекрасната снимка, която грабна вниманието на един от най-влиятелните хора в света, и ни дава този невероятен шанс и стимул за мобилизация", пишат от ресторант "Она".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук